Starity

10 év után kerültek elő az elveszettnek hitt Mirigy jelmezek

2015. október 01. 12:12   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hihetetlen dolog történt a jubileumi koncertjükre készülő IHM tagjaival. A minap tíz év után a semmiből került elő egy zsák, amely elveszettnek hitt fellépőruhákat rejtett…

hirdetés
10 év után kerültek elő az elveszettnek hitt Mirigy jelmezek

Vazul néni, a Numerakirály, Hófehérke és a hét mirigy törpe, Győzike, Kis Grófo – az elmúlt 25 évben több száz jelmezt viseltek már az Irigy Hónaljmirigy tagjai. A paródia zenekar szinte az összes ruhára pontosan emlékszik, hiszen mindegyikhez szép emlékek kötődnek. Ezért is jelentett hatalmas örömet a csapatnak, hogy nemrég eltűntnek hitt holmik kerültek vissza hozzájuk.  

„Egy vidéki fellépés alkalmával megjelent egy férfi az öltözőajtóban és lerakott egy nagy zsák színes cuccot. »Ezt a múltkor ott felejtettétek« – mondta, aztán odébb állt, de hogy hol van az az ott, a mai napig sem derült ki. A zsákot kibontva viszont leesett az állunk, mert olyan cuccok voltak benne, amiket 10 éve kerestünk és már rég lemondtunk róluk. Előkerült például az első Edda paródiánk melós overall jelmeze - amit még Kabai Laci »lopott« egykori munkahelyéről -, valamint egy filmgyári mellény és egy viseltes Demjén-haj is” – mesélte nevetve Sipos Peti, aki azt is elmondta, hogy a kellékek hamarosan újra láthatók lesznek a színpadon.

„Ez most igazán jól jött, mert a 25 éves jubileumi műsorunkba néhány nosztalgikus paródiát is szeretnénk beépíteni, nem beszélve arról, hogy milyen fantasztikus emlékek kötődnek ezekhez a jelmezekhez. A titokzatos fiatalembernek pedig üzenjük, hogy vendégünk egy finom italra és nagyon köszönjük!” – tette hozzá az énekes.

Az Irigy Hónaljmirigy 25 éves jubileumi szuperkoncertje december 18-án lesz az Arénában, ahol minden bizonnyal az összes mindenki által jó ismert népszerű karakter színre lép majd a srácoknak köszönhetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek