Starity

Elton John szerint hihetetlenül ütős korongon dolgozik Lady Gaga

2015. október 01. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnek volt szerencséje belehallgatni az Anyaszörny jelenleg is készülő stúdióalbumába.

hirdetés
Elton John szerint hihetetlenül ütős korongon dolgozik Lady Gaga

Az már korábban sem volt titok, hogy Elton John él-hal Lady Gagáért, hiszen még gyermekei, Zachary és Elijah keresztanyukájának is felkérte a szőkeséget, aki boldogan vállalta az életre szóló feladatot. John és Gaga azóta is jó barátságot ápolnak egymással, mi több: a 68 éves zenész belehallgathatott az év nőjének választott Anyaszörny készülő nagylemezébe is.

Még mindig az írás folyamatánál tart, de nekem volt szerencsém belehallgatni néhány szerzeménybe, és meg kell mondjam: fantasztikusak! Rengeteg mindenen dolgozik jelenleg, de azt elárulhatom, hogy az új albuma nagyon-nagyon ütős lesz – nyilatkozta nemrégiben Elton. 

Arról azonban egyelőre nincs hír, hogy mikor fejezi be legújabb stúdióalbuma munkálatait az énekesnő, hiszen jelenleg az American Horror Story-beli karakterének megformálásra koncentrál, amit saját bevallása szerint nagyon élvez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek