Starity

Carly Rae Jepsen végtelenül hálás Justin Biebernek

2015. október 01. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves barna hajú szépség még mindig alig találja a szavakat, mellyel megköszönhetné Bieber segítségét.

hirdetés
Carly Rae Jepsen végtelenül hálás Justin Biebernek
Fotó: Glamoholic & The Hollywood Reporter

A Call Me Maybe-vel híressé vált Carly Rae Jepsen a mai napig hálával emlegeti Justin Biebert és egykori párját, Selena Gomezt, amiért a dal megjelenése idején egy vicces videónak köszönhetően emberek millióihoz juttatták el az immár többszörös platinalemezes dalt.

Ha tudtam volna, hogy Justin tweetelni fog a dalomról, biztosan elrejtőzöm egy kő alatt. Az egész életemet megváltoztatta. Hirtelen rám szegeződött minden figyelem. Hihetetlenül hálás vagyok Justinnak, Selenának és mindenkinek, aki részt vett a videóban. Ez egy olyan gesztus volt a részükről, amit fogalmam sincs, hogyan viszonozhatnék – nyilatkozta nemrégiben a hamarosan 30. születésnapját ünneplő kanadai dalospacsita.

Az énekesnő egyébként június 24-én Emotion címmel dobta piacra harmadik stúdióalbumát, melyen többek között Justin is közreműködött, és bár az album nenm került fel a legtöbb eladással büszkélkedő előadók listájára, ennek ellenére igen jól fogy, és a zenei listákon is jobbára a felső tartományban helyezkedik el. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek