Starity

Férjhez megy a Playboy-villa dögös nyuszilánya

2015. október 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Playboy-villa lányaiban megismert Bridget hamarosan kimondja a boldogító igent.

hirdetés

Hugh Hefner egykori kedvese, Bridget Marquardt néhány órával ezelőtt jelentette be az Instagramon, hogy bizony hamarosan ő is elkel, ugyanis rendező párja, Nick Carpenter egy különleges, pók alakú gyűrűt húzott a kezére. Boldog október 1-jét! Oh... és... említettem már, hogy Nick és én eljegyeztük egymást? – írta a kép mellé a 42 éves szőkeség.

Sokan érdeklődtetek az eljegyzési gyűrűről... Nick valami tradícionálisat szeretett volna, én pedig valami különlegeset és egyedit. Ez egy gyémántokkal kikövezett pók (nem fekete özvegy), melyet Lynn Ban tervezett, és számomra a tökéletesség megtestesítője! – kelt a nem mindennapi ékszer védelmére a valóságshow-sztár.

Bridget és Nick egyébként még a Playboy-villában ismerkedett meg egymással, majd nem sokkal azután kezdtek randevúzni, hogy a lány elhagyta Hef otthonát. Nagyon hosszú ideje nem randiztam. Úgy érzem magam, mint egy középiskolás – nyilatkozta kapcsolatuk kezdetén a playmate 2008-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek