Starity

Kukkants be Cindy Crawford gardróbjába!

2015. október 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lányok többsége csak álmodozhat arról, hogy egy szép napon majd 200 pár cipő és legalább ugyanennyi designer-ruha kap majd helyet a gardróbjában. Cindynek azonban ez megadatott, mi pedig nem győzzük csodálni a katonás rendben sorakozó mesés darabokat.

hirdetés

Fotó: The Coveteur (Jake Rosenberg)
Fotó: The Coveteur (Jake Rosenberg)

Cindy Crawford a The Coveteur magazin munkatársait engedte be az otthonába, és tette közszemlére hatalmas gardróbjának tartalmát, ahol tucatjával sorakoznak a cipők és ruhák. A magazinnak adott interjúja során a modell arról is szót ejtett, hogy gyűjteményében nem mindennapi ritkaságok is megtalálhatóak. 

Rengeteg olyan ruhám van, amit még ki sem csomagoltam – vallotta a 49 éves sztár. Megmentettem néhány régi darabot Alaïa kollekciójából, még abból az időből, amikor ruhákkal fizetett nekünk, de vannak ugyanilyen Chanel darabjaim is. Ezeket külön tárolom, egy amolyan ruha archívumban, és a lányomra hagyom majd.

A gyönyörű modell azt is elárulta, hogy a Versace 1991-es őszi kollekciójának bemutatása volt élete legmeghatározóbb pillanata pályafutása során. Azt hiszem, életem egyik legszürreálisabb élménye volt, amikor Christy Turlingtonnal, Linda Evangelistával és Naomi Campbell-lel végigvonultunk a kifutón egy George Michael-számra. Úgy éreztem, hogy valami nagy dolog történik, és hogy, a csillagok jó jegyben állnak. Az a pillanat tett naggyá mindannyiunkat. Az pedig, hogy együtt éltük meg ezt az egészet, felerősítette az érzést.

Fotó: The Coveteur (Jake Rosenberg)
Fotó: The Coveteur (Jake Rosenberg)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek