Starity

Újabb rekordot tudhat magáénak Keith Urban

2015. október 06. 14:02   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig pár hét telt el, hogy az Eric Church közreműködésével készült Raise 'Em Up első helyezést ért el, máris a következő listavezető kislemezét ünnepelheti.

hirdetés
Újabb rekordot tudhat magáénak Keith Urban

Keith Urban mindig is a legközkedveltebb és a legsikeresebb előadók közé tartozott a country zenét tekintve, és ez persze tejesitményein is meglátszik, ugyanis most már 19 listavezető kislemezzel büszkélkedhet az új-zélandi énekes, aki pályafutása kezdetén igencsak komoly problémákkal küzdött annak beindításával.

Alig csak pár hét telt el azóta, hogy kiderült az Eric Church közremükődésével készült Raise 'Em Up elérte a Country Airplay első helyezését, Keith máris, immáron már tizenkilencedik listavezető kislemezét ünnepelheti, mely a John Cougar, John Deere, John 3:16 címet viseli, és a country-előadó következő, 2016-ban megjelenő nagylemezén kap majd helyet, számolt be a Taste of Country hírportál.

A kislemez nemcsak, hogy első helyezést ért a héten a Country Airplayen, de az egyik legtöbbet játszott kislemeze is volt az elmult héten. Az énekes jelenleg 35 top 10-es kislemezzel és az új eredmények szerint 19 listvezető dallal büszkélkedhet 2000 óta. Ugyanakkor már kilencedik hónapja dolgozik legújabb korongján, amiből a lehető legjobbat szeretné kihozni, és minőségi anyaggal szolgálni rajongóinak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek