Starity

Megan Fox exférjével kavart Tori Spelling

2015. október 03. 08:08   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tori Spelling a napokban bevallotta, hogy két régi kollegájához is fűzték gyengéd szálak.

hirdetés
Megan Fox exférjével kavart Tori Spelling

Megan Fox és Brian Austin Green válási papírjain még meg sem száradt a tinta, de a színész neve már egy másik szaftos hír kapcsán is felmerült. A férfi együtt szerepelt Tori Spellinggel korábban a Beverly Hills 90210 című sorozatban, és a színésznő bevallása szerint nem csak a képernyőn lettek egymáséi a szívtipró színésszel, pedig ezt korábban mindketten tagadták. 

Aaron Spelling lányából egy showműsor keretein belül sikerült kiszedni a titkokat, melynek során hazugságvizsgáló gépre kötötték Torit. Elmondása alapján Briannel egyértelmű volt, hogy egymásra találnak, hiszen ők ketten voltak a legfiatalabbak a csapatban, és azt is elárulta, hogy fülig beleszeretett a fiatal színészbe. A dolog pikantériáját azonban nem is ez adja, hanem az, hogy Tori Spelling úgy tűnik, korántsem volt annyira szűzies, mint az általa játszott Donna Martin. 

A színésznőből sikerült kihúznia a műsorvezetőnek még egy titkot, méghozzá azt, hogy Jason Priestley vagy Luke Perry is az általa meghódított férfiak közé tartozott, de erről nem akart többet beszélni a plasztikázott sztár, aki egyébként a visszavonulást fontolgatja a Mystery Girls című sorozat bukása után. 

A Beverly Hills 90210 sorozat a 90-es évek egyik legnépszerűbb szériája volt, és ugyan már készült belőle egy spin-off a The CW által, most a Lifetime tervezi október 3-án a képernyőre tűzni a The Unauthorized Beverly Hills 90210 Storyt, amely a sorozat hátterét mutatná be fiatal, új szereplők segítségével. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek