Starity

Jubileumi nagykoncerttel készül Caramel

2015. október 03. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

10 év legnagyobb slágereit hallhatják a rajongók 2015. december 20-án a Budapest Arénában.

hirdetés
Jubileumi nagykoncerttel készül Caramel
Fotó: caramelmusic.hu

Molnár Ferenc "Caramel" részére az elmúlt időszak cseppet sem volt unalmas. 2014 augusztusában megszületett első gyermeke, majd rá egy évre 2015 szeptemberében feleségül vette félig vietnámi származású barátnőjét egy álomesküvő keretein belül. Ebben az évben pedig még egy nagy feladat vár az énekesre, hiszen mint minden évben idén is koncertet ad decemberben a Budapest Arénában. 

A 2015-ös koncert azonban különlegesebb a korábbiaknál, hiszen pont 10 év telt el a Megasztár című műsor óta, ahol egy egész ország megismerhetette a tehetséges énekest. Hiába telt el ennyi év, Caramel sikere töretlen és a magyar zenei élet egyik kiemelkedő alakja lett. Számos elismerést bezsebelt az évek során, köztük Fonogram- és Bravo-díjat és emellett ötszörös platinalemezzel büszkélkedhet. 

10 éves pályafutása megünneplésére ad alkalmat a 2015 december 20-án este 20:00-kor kezdődő koncert, amelyen olyan slágereket biztosan hallhatnak a rajongók, mint a Szállok a Dallal, a Jelenés, a Vízió vagy a Lélekdonor, ráadásul hamarosan a boltok polcaira kerül az énekes válogatáslemeze is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek