Starity

Anna Wintour színésznőnek áll?

2015. október 05. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vogue magazin világhírű főszerkesztőjét, Anna Wintourt több alkalommal is lencsevégre kapták a jövő tavasszal a mozikba érkező Anyák napja című film forgatásán.

hirdetés

Ugyan a divatdiktátor neve nem szerepel a film stáblistáján, ennek ellenére egyre többen gondolják úgy, hogy valamilyen módon mégis kapcsolódni fog a filmhez, hiszen több alkalommal is látták a forgatásokon a 65 éves dívát.

Anna ugyan korábban még sosem színészkedett, ám feltűnt néhány sorozatban önmagaként, mi több: róla mintázták Az Ördög Pradát visel című film Mirandáját, így akár joggal reménykednek a divatszakértő rajongói. 

Az áprilisban debütáló vígjátékot egyébként Atlantában forgatják olyan világsztárok főszereplésével, mint Julia Roberts, Jennifer Aniston, Hilary Duff, Kate Hudson, Shay Mitchell, Britt RobertsonJason Sudeikis és Timothy Olyphant – többek között. A Garry Marshall rendezte produkció előreláthatóan 2016. április 29-én érkezik a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek