Starity

Többször is megpróbált végezni magával Kendra Wilkinson

2015. október 05. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan nem mostanában történt az eset, ám Kendra korábban soha nem mesélt arról az időszakról, amikor nem látta értelmét az életének.

hirdetés

A Kendra on Top című műsorában mesélt először problémás tinédzseréveiről Hugh Hefner egykori nyuszilánya, Kendra Wilkinson, és avatta be a nézőket élete egyik legmegrázóbb időszakába. A 30 éves kétgyermekes szőkeség elárulta, hogy rideg, távolságtartó anyja tehet arról, hogy már fiatalon félresiklott az élete, ahonnan a Playboy-villában talált menedékre.

Amikor tinédzser voltam, a depresszió több típusát is elszenvedtem, és számtalan alkalommal kíséreltem meg önygilkosságot – avatta be Dr. Monica Shahbaznia terapeutát a részletekbe Kendra.

Elmegyógyintézetben kezeltek droghasználat, túladagolás, érfelvágás, és sok más hasonló dolog miatt.

A műsor során a terapeuta is megerősítette, hogy Kendra mentális állapota hanyatlásának háttrében édesanyja áll, aki érzelmileg nem csak elhidegült lányától, hanem egyenesen kínozta őt. Teljesen magamra maradtam – elevenítette fel a történteket a valósáshow-sztár. Egy kib*szott fiatal lány voltam. Csak arra vágytam, hogy az anyám azt mondja »Szeretlek, és itt vagyok melletted«, de ezt sosem kaptam meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek