Starity

Pénteken érkezik Demi Lovato akciódús klipje – előzetes

2015. október 05. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 9-én érkezik a 23 éves énekesnő legújabb kisfilmje, amelynek kedvéért még azt is bevállalta, hogy kiugorjon egy kisbuszból.

hirdetés

Az év közepén lemezkiadót váltott, és alapított Demi Lovato az utóbbi hónapokban egy percet sem tétlenkedik. A legnépszerűbb magazinok címlapján tündököl, párja, Wilmer Valderrama oldalán egy rövid időre visszatért a színészkedéshez, ideje többi része viszont a jövőhéten megjelenő ötödik stúdióalbuma körül forog, amelyhez már egy nagyszabású turnét is elkezdett tervezgetni.

Ennyire azonban még ne szaladjunk előre, ugyanis a napokban számoltunk be arról, hogy megkezdte második kislemeze, a Confident klipjének forgatását, amelynek rendezői székében Robert Rodriguez foglal helyet, vendégszereplőként pedig feltűnik benne a Halálos Iramban-filmek színésznője, Michelle Rodriguez is. 

Az október 9-én érkező videóról Rodriguez elmondta, hogy egy rövid akciófilmhez fog hasonlítani, amit a pár másodperces előzetesek meg is erősítenek, és tisztán kivehető belűlök, hogy Lovato jó néhány feneket szét fog benne rúgni.

 

Watch our exclusive sneak-peek of Demi Lovato's #CONFIDENT. It’s premiering only with us on 10/9. #NowThatsRewarding

Posted by Marriott Rewards on 2015. október 4.

A hivatalos klip mellett New Yorkban tett látogatása során egy csapat rajongóval is forgatott az utcákon, ezek a felvételek pedig feltehetően a dalszöveges videóhoz készültek, hiszen általában azokat mindig velük forgatja le. 

Mindezek mellett igazán ötletes módon enged betekintést nyerni dalaiba: különböző városokban rejtenek el egy-egy kis dobozt, amely egy pendriveot rejt, és az adott számból egy 15 másodpcerces részletet tartalmaz. A megtalálásához csupán apró morzsákat hintenek el, és ez idáig a Stone Cold, a For You, a Waiting For You, az Old Ways, és az Iggyvel közös duett, a Kingdom Come került nyilvánosságra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek