Starity

Hosszú idő után ismét botrányba keveredett Justin Bieber

2015. október 05. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin nemrég még arról mesélt, milyen sokat változott, ám úgy tűnik, hogy a mondás igaz, miszerint „Kutyából nem lesz szalonna”.

hirdetés

Immár hosszú hónapok óta a lehető legjobb oldalát mutatta a nyilvánosság felé Justin Bieber, mi több: arról is lerántotta a leplet, hogy jó útra térésében nagy szerepett játszott Istenbe vetett hite, ám úgy tűnik, hogy az újabb sikerekkel arányosan visszatér a másik énje is, mely éhezik a botrányra.

Történt ugyanis, hogy Rae Sremmurd közreműködésével adott koncertet Új-Zélandon a minap, melynek során amellett, hogy nyilvánosan piált a színpadon, még füvet is szívott rajongói legnagyobb döbbenetére. A 21 éves sztár az ominózus estéről egy videót is feltöltött az Instagramra mintegy szemléltetve, milyen jól érezte magát.

Mindenesetre bízunk abban, hogy betudhatjuk egy kis botlásnak az ominózus estét Biebs részéről, és nem tér vissza a korábbi polgárpukkasztó és felelőtlen magatartásához. Az énekes egyébként november 13-án jelenteti meg legújabb, Purpose címre keresztelt stúdióalbumát, melynek első kislemezét, a What Do You Mean?-t augusztus végén tette közzé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek