Starity

Kim Kardashiant nem találták elég jónak a Cosmpolitanhoz

2015. október 08. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashiant és családja többi nőtagját választotta a Cosmopolitan magazin novemberi száma címlaplányainak, a velük készült interjú kapcsán pedig Kim elárulta: volt, aki nem látott benne fantáziát.

hirdetés

Most ünnepli fennállásának 50. évfordulóját a Cosmopolitan magazin, a jubileumhoz pedig természetesen különleges címlapsztori dukál. A szerkesztők választása a Kardashian-Jenner család nőtagjaira esett, mint az Egyesült Államok legnépszerűbb családjára, akik boldogan vállalták a megtiszteltetést és álltak modellt a lapnak.

Fotó: Cosmopolitan Magazine

Természetesen interjú is készült a lányokkal, melynek keretein belül Kim Kardashian szolgált a legnagyobb meglepetéssel, amikor elárulta: korábban nem találták őt elég jónak ahhoz, hogy egy olyan neves női magazin tegye borítójára, mint a Cosmopolitan.

Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy itt lehetünk, nagyon klassz lesz – hálálkodott a második gyermekével várandós Kim a magazin főszerkesztőjének, Joanna Colesnak. Hülyéskedsz velem? Azt hiszem, ez már a harmadik fotózásunk együtt – mondta nevetve az újságíró, majd kezdetét vette az interjú – és vele együtt a nagy vallomások ideje.

A Cosmo volt az első nagy magazin, aminek modellt álltam, és emlékszem, volt egy újságíró, akivel akkoriban együtt dolgoztam, aki egyszer megkérdezte: Milyen karriert szánsz magadnak? Én csak annyit feleltem, hogy szeretnék egyszer a Cosmo címlaplánya lenni. Ő szkeptikus volt, felhúzta a szemöldökét, és közölte velem, hogy legyek realista, hiszen soha nem választ majd címlaplányának egy ekkora magazin 

– vallotta Kim, aki azóta nem csak, hogy az Instagram egyik legnagyobb sztárja lett, de egyenesen kapkodnak érte a legnagyobb márkák és divatmagazinok, ami nem is csoda, hiszen mióta 2007-ben a képernyőkre került, bármit sikerre tud vinni – elég csak a nevét adnia az eladni kívánt termékhez vagy szolgáltatáshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek