Starity

Íme az okok, amiért a Kardashian-Jenner család a legnépszerűbb Amerikában!

2015. október 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Siker, pénz, csillogás – ez mind-mind kijár Amerika legnépszerűbb családja tagjainak, akik büszkén lubickolnak a hírnévben.

hirdetés

Visszafogottan mosolyognak a Kardashian- és Jenner-lányok a Cosmopolitan legújabb számának címlapján, ugyanis a lap főszerkesztője őket választotta a novemberi szám címlaplányainak. A népszerű női magazin most ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, így nem csoda, hogy a szerkesztők nagy hűhót csaptak a címlapsztár kiválasztása miatt, és aligha csodálkozhatunk, hogy napjaink hat legnépszerűbb lányát érte a megtiszteltetés, hogy modellt állhat a jubileumi szám alkalmából.

Fotó: Cosmopolitan Magazine

Kris, Kim, Khloe, Kourtney, Kylie és Kendall 2007-ben lopakodott be a köztudatba a Keeping Up With The Kardashians című valóságshow-val, ám azóta jócskán túlnőttek egykori feladatkörükön, és kiléptek a valóságshow-sztárok árnyékából, hogy szép lassan az Egyesült Államok legnépszerűbb családjává váljanak. A lányok immár üzletasszonyként tengetik az életüket, nevük pedig garanciául szolgál arra, hogy bármit sikerre vigyenek.

Senki nem jósolhatta meg a Kardashian-Jenner család sikerét, de amikor eltöltesz velük egy kis időt, észrevehető, milyen erős egységet alkotnak. Hallhatunk róluk elbűvölő, őrült történeteket, és nyilvánvaló, mennyiben más az életük, mint egy átlagemberé, de a családdal kapcsolatos érzéseik egyetemesek. Szeretik egymást, és kiállnak egymás mellett, bármi is történjék. A kendőzetlen őszinteségük pedig felfedi, mennyire közel állnak egymáshoz.

– vallotta nemrégiben Ryan Seacrest műsorvezető. 

Fotó: Cosmopolitan Magazine

Seacrest arról is szót ejtett, hogy az egymásba vetett hitük, és az, ahogyan Bruce átváltozását fogadták még jobban megerősítette a köztük lévő köteléket, hiszen mindenki számára nyilvánvalóvá teszik, hogyan kell viseltetnünk családtagjaink iránt – hozzanak bármilyen jó vagy rossz döntést.

Az elfogadásra buzdítanak. Nem kell messzire menni, vegyük páldául Bruce (most már Caitlyn) esetét: abban az időszakban mutatták meg, milyen erős egységet alkotnak, amikor a legkönnyebb lett volna szétesni, és elhagyni egymást.

Ryan természetesen kifejtette azt is, miért is olyan nagy dolog, hogy képesek voltak megbirkózni egy ilyen hatalmas változással, és mi tette még nagyobbá őket Amerika szemében. Hatalmas bátorságra vall, amikor valaki kamerák elé áll egy olyan dologgal, amiről azt hiszi, soha az életben nem tud megbirkózni. Ami engem illet, én hálás vagyok nekik azért, hogy általuk a részese lehettem ennek az egésznek, mert számomra sokkal inkább inspirálóak és példamutatóak voltak, mint szórakoztatók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek