Starity

John Mayer a rajongásig imádja Miley Cyrus legutóbbi stúdióalbumát

2015. október 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley saját elmondása szerint eddigi legvadabb albuma lett az augusztus végén megjelent Miley Cyrus & Her Dead Petz, mellyel újabb hírességet állított maga mellé Mayer személyében.

hirdetés
John Mayer a rajongásig imádja Miley Cyrus legutóbbi stúdióalbumát

A botrányokat egymás után halmozó Miley Cyrus úgy tűnik, a zenében még mindig tévedhetetlen, hiszen a nemrégiben megjelent, Miley Cyrus & Her Dead Petz címre keresztelt stúdióalbumával máris új rajongót nyert meg magának John Mayer személyében, aki Lighter című szerzeményéből idézett egy sort a Twitteren, és hozta nyilvánosságra, mennyire odavan az anyagért.

Miley új albuma fantasztikus! Esélyed sincs arra, hogy ehhez hasonlót készíts!

– vallotta a 37 éves énekes, aki számtalan ürügyet talált arra a napokban, hogy megossza, mennyire elvarázsolta a 22 éves szőkeség legújabb munkája. Oké, nem tweetelek többet az albumról most már. Ez egy zseni mestermunkája!

Miley egyébként augusztus 30-án dobta piacra ötödik stúdióalbumát, melyen nem kevesebb, mint 23 szerzeményt helyezett el, és nem túlzunk, ha azt állítjuk: szívét-lelkét beleadta az általa legvadabbnak nevezett korongba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek