Starity

Áprilisban megkezdődhetnek a Kingsman 2 forgatási munkálatai

2015. október 06. 14:02   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kingsman második részének forgatása jövő tavasszal indulna, de még kérdéses, hogy a főszerepet alakító Taron Egerton ráér-e egyáltalán.

hirdetés
Áprilisban megkezdődhetnek a Kingsman 2 forgatási munkálatai

A kémsvindli folytatódik, ez már bizonyos. A kérdés csak az, hogy pontosan mikor és kikkel. A Kingsman: A titkos szolgálat című film nagy sikert aratott a mozikban; robbantott a jegypénztáraknál, kivívva ezzel annak a lehetőségét, hogy a rendező, Matthew Vaughn elkezdjen dolgozni a következő részen.

E kémfilmnek köszönhetően a köztudatba is berobbant sármos fiatal színész, Taron Egerton azonban most komoly dilemma előtt áll: aláírt ugyanis a Leonardo DiCaprio által fémjelzett Robin Hood mozira, melynek forgatási munkálatai - bár a tervek szerint jövő februárban zárnának - jelen pillanatban úgy fest, hogy kitolódnak tavaszig, így pedig egybe esnének a Kingsman-mozival. A rajongók nagyon remélik, hogy emiatt az idén novemberben 26. életévét betöltő angol színész nem marad majd ki a következő részből, hiszen nagyon várják vissza őt is a vászonra.

A készítők igyekeznek megegyezni Taron személyével kapcsolatban, de már most borítékolhatók komoly konfliktusok és harcok a fiatalemberért. Jobb esetben az ütközések miatt a kémfilm folytatása valamelyest csúszni fog, rosszabb esetben viszont új színészt kell kerítenie a lassan felálló stábnak. Az sem biztos, hogy a jelenleg is a Kingsman 2 forgatókönyvét író Matthew Vaughn fogja rendezni a nagyon várt folytatást.

Az első Kingsman világszerte bruttó több mint 400.000.000 amerikai dollárt kaszált, melyben Colin Firth és Samuel L. Jackson is fontos szerepet játszott.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek