Starity

Elizabeth Gilliesszel váltott csókot Ariana Grande

2015. október 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A V, mint Viktória sztárjai gyors szájrapuszit váltottak, amit természetesen meg is osztottak követőiekkel.

hirdetés

Azt egyelőre nem tudni, mi okból döntött úgy Ariana Grande és Elizabeth Gillies, hogy közelebbről is megvizsgálják egymás ajkait, arra meg pláne nincs magyarázat, miért tették közszemlére a belsőséges pillanatot, melyet mindketten viccként éltek meg.

A gyors szájrapuszi után visítozni és nevetni kezdtek a lányok, Ariana pedig Ez minden idők általam legkedvencebbnek találtatott videója Liz Gilliesszel szavakkal osztotta meg a néhány másodperces videót, melyhez zárójelben hozzáfűzte, hogy véletlen töltötte fel. 

Ariana és Elizabeth egyébként 2010 és 2013 között alakította Catet és Jade-et a Nickelodeon népszerű sorozatában, ám saját elmondásuk szerint már sokkal korábbról ismerik egymást, és mindig is jó barátnők hírében álltak.

Ariana olyan számomra, mintha a nővérem lenne. Szóval hacsak nem lesz köztünk egy orbitális veszekedés, ez így is fog maradni. Korábban együtt is éltünk, olyan érzés számomra, mintha az idők kezdete óta ismerném

– vallotta kapcsolatukról a People-nek Elizabeth.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek