Starity

Eljegyezték Cara Delevingne-t?

2015. október 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A párizsi divathét keretein belül tegnap kapták lencsevégre a gyönyörű modellt egy korábban általa sosem viselt ékszerrel az ujján.

hirdetés

Cara Delevingne ezúttal nem modellként, hanem vendégként vett részt az idei párizsi divathéten, hiszen mint korábban is említette: szeretne felhagyni a pózolással, és sokkal inkább színésznői pályafutására koncentrál. A 23 éves modell így ezúttal nem a szépségével hívta fel magára a figyelmet, sokkal inkább az foglalkoztatja a nagyérdeműt, milyen jelentősége van a bal kezének gyűrűs ujján látható illusztris ékszernek, melyet néhány héttel korábban még nem viselt.

Természetesen nem alaptalanul gyanakszunk arra, hogy a gyűrű párjához, St. Vincent énekesnőhöz fűződő elköteleződését szimbolizálja, hiszen Cara korábban már többször hangoztatta, milyen boldog kapcsolatban él – immár közel egy éve.

A színésznői babérokra törő modell természetesen a fent említett rendezvényre is kedvesével érkezett, ám ideje nagy részét Kendall Jenner és Karl Lagerfeld divattervező társaságában töltötte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek