Starity

Bepasizott Emma Watson?

2015. október 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hét elején egy jóképű fiatalemberrel kapták lencsevégre a Harry Potter-filmek sztárját, ám kapcsolatukat egyikük sem erősítette meg, így csak találgatni tudunk, mi van a két fiatal között.

hirdetés

A szemtanúk elmondása szerint felszabadultan mulatott egy jóképű idegen társaságában Emma Watson Los Felizben a hét elején, ám a férfi kiléte nem sokáig maradhatott titokban. Mint kiderült: a színésznővel mulató fiatalember nem más, mint Roberto Aguire, akivel már hosszú évek óta jó barátságot ápol a barna hajú szépség, ugyanis még a Harry Potter forgatásán ismerkedtek meg egymással.

A Harry Potter és a Tűz Serlege forgatásán ismerkedtünk meg, ahol a speciális effektek stábját erősítettem egy gyakornoki program keretein belül. Egyik nap véletlenül egymásba botlottunk, ez pedig odáig vezetett, hogy a fél napot együtt töltöttük, rengeteget beszélgettünk és táncoltunk. Soha nem szakadt meg köztünk a kapcsolat azóta sem, Emma az egyik legjobb barátom a mai napig

– nyilatkozta Roberto egy korábbi interjúban a JustJared-nek.

Ugyan már 2012-ben is szóba hozták a fiatalokat, legutóbb pedig éppen tavaly áprilisban kapott szárnyra a pletyka, hogy több van köztük barátságnál, amikor együtt jelentek meg a Tribeca Filfesztiválon, ám alaptalan volt a szóbeszéd, hiszen a színésznő akkor még Will Adamowicz-cel alkotott egy párt.

Mit lehet tudni a rejtélyes idegenről?

  • Mexikóból származik, Svájcban nőtt fel, jelenleg Los Angelesben él.
  • Színészként, producerként és operatőrként is kipróbálta magát.
  • Korábban együtt dolgozott Robin Williamsszel, a néhai sztár legutolsó filmjén, az idén július 10-én bemutatott Boulevardon.
  • Imádja a Disney-meséket.

Ugyan az év legkiemelkedőbb nőjének választott Emmát év elején még Harry Stylesszal hozták hírbe, sokkal valószínűbb, hogy barátja személyében talál rá az igazira, de egyelőre sem ő, sem Roberto nem beszél tényként a kapcsolatról, így meglehet, hogy továbbra is csak barátok. Rajongóik számára azonban jó hír, hogy mindketten az egyedülállók táborát erősítik, így akár könnyűszerrel válhat komolyabbá a kapcsolat a jövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek