Starity

Kim Kardashian: „A terhesség életem legrosszabb élménye”

2015. október 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig sem volt titok, hogy már az első terhessége idején is borzasztó rosszullétek kínozták a szexi valóságshow-sztárt, elmondása szerint azonban a második baba várása sem telik könnyedén.

hirdetés
Kim Kardashian: „A terhesség életem legrosszabb élménye”
Fotó: Lucky Magazine

A terhesség életem legrosszabb élménye! Egyetlen pillanatát sem élvezem, és nem értem, mások miért élvezik – írta személyes weboldalán Kim Kardashian a minap, aki köztudottan alig várja, hogy végre életet adhasson kisfiának, akit előreláthatóan az Easton névre keresztel majd.

A fenti nyilatkozatával sokak ellenszenvét vívta ki a sztármami, hiszen mint mondják: az anyaság egy csoda, és ennek természetes velejárója, hogy a terhesség sem sétagalopp, ám Kim saját védelmére kelve elmagyarázta, hogy ő miért is nem tudja élvezni a várandósságot.

Talán a puffadás, az állandó hátfájás vagy az az agyzsibbasztó sz*rság az oka, hogy semmi nem jön rám. Folyton olyan érzésem van, mintha nem is a saját bőrömben lennék. Végső soron azonban igazán megéri mindez, hiszen semmi sem fogható ahhoz, amikor a karjaidban tarthatod a kicsi kincsedet. Szóval panaszkodás ide vagy oda, 100%-osan megéri mindez a szenvedés, sőt még többet is!

– írta az oldalon, ezzel lezártnak tekintve a kényes témát.

Szerencsére már nem kell sokáig elviselnie a várandósság hátrányait a 34 éves valóságshow-sztárnak, ugyanis decemberre várja második gyermekét, így rövidesen visszatér az élete a megszokott medrébe – kiegészülve egy újabb Kardashian-West bébivel, akit kétéves nővére, North is nagyon vár már.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek