Starity

Mozgássérült rajongóját lepte meg Eminem

2015. október 08. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eminem mindig is rajongott a gyerekekért, ám amit tízéves mozgássérült rajongójáért tett, az még nekünk is könnyeket csalt a szemünkbe.

hirdetés

A tízéves Teejay Stainer mióta az eszét tudja, mindig is mozgássérült volt, ugyanis jobb lába nem fejlődött ki rendesen, ezért világéletében műlábat kellett viselnie. Mivel kénytelen volt megbarátkozni a gondolattal, hogy egy kicsit más, mint a többiek, azáltal próbált túllendülni a vele történteken, hogy műlábait képekkel dobta fel – az egyiken éppen Eminem arcképe látható.

Teejay kicsi kora óta hatalmas rajongója a rappernek, így nemrégiben elhatározta: megpróbálja felvenni vele a kapcsolatot, és egy szívhez zóló levelet és egy képet küldött a rappernek, akit a példaképének tart. 

Fotó: Twitter

Teejay Stainernek hívak, és az angliai Andoverben élek. Műlábat viselek. Ez az én eminemes műlábam, amit magam készítettem. Szeretném, ha Eminem is látná. Köszönöm

– írta a kisfiú egy papírra, melyet maga elé tartott, miközben elkattintottak róla egy képet. A fotót az őt kezelő kórház osztotta meg a Twitteren, és mindannyiuk legnagyobb meglepetésére az üzenet eljutott a világsztárhoz, aki a 2012-ben megjelent Recovery című Grammy-nyertes albumának dedikált példányát küldte el Teejay-nek a következő szavakkal:

Teejaynek: Láttam a képed, és olvastam az üzeneted! Köszönöm a támogatásod! Eminem

Eminem ajándéka (Fotó: Daily Echo)

A Daily Echo magazin megkereste a Stainer családot, hogy megtudják, milyen érzés volt a tízéves kisfiú számára, hogy a története eljutott a példaképéhez. Nagyon meglepődtem, amikor megláttam a CD-t. Szerettem volna megköszönni neki, amiért a zenéje olyan sok mindenen átsegített, és megmutatni neki, milyen elszánt vagyok. Azt hiszem, azért a Recovery-t küldte el nekem, mert én magam is a felépülés útján járok.

Teejay természetesen nincs elkeseredve, amiért nem egy találkozással lepte meg őt a rapper, mi több: igyekszik a lehetőségeihez mérten teljes életet élni. Szülei mindenben támogatják (nekik köszönheti zenei ízlését is), valamint húgai is kiállnak érte, és szeretettel veszik körül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek