Starity

Anyanyelvén kacérkodott Nina Dobrev

2015. október 08. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő a The Late Late Showban bolgár nyelven varázsolta el a férfiközönséget.

hirdetés
Anyanyelvén kacérkodott Nina Dobrev

Nina Dobrev mostanában a figyelem középpontjában van, és szívesen részt vesz különböző rendezvényeken is. Legutóbb végre hivatalosan is együtt mutatkozott szerelmével, Austin Stowellel egy filmpremieren, október 7-én pedig a The Late Late Showba kapott meghívást James Corden házigazdától, aki legújabb filmjéről, a The Final Girls-ről faggatta.

A talk showban a műsorvezető anyanyelvén is megszólaltatta Ninát, aki először nem tudta mit is mondhatna bolgárul, de nem kellett sokáig várnia, amíg Corden fordítást kért egy R. Kelly dalból származó mondatra, amely valahogy így hangzott:

Nem látok semmi kivetnivalót a szexuális együttlétben

A színésznő néhány nagy levegővétel és megilletődöttségének leküzdése után, elővette legkacérabb mosolyát, és elismételte a mondatot bolgárul, persze egy kis kacérsággal megfűszerezve. 

Úgy tűnik, hogy nem kell aggódniuk a rajongóknak Nina miatt, hiszen hiába nem tér vissza soha többé Elenaként a Vámpírnaplók sorozatba, a mozivásznon a The Final Girls után egy újabb filmben is biztosan láthatjuk 2016-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek