Starity

Íme Lilu, Illés Fanni és Malek Andrea szépségtippjei

2015. október 08. 14:02   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lilu, Malek Andrea és Illés Fanni paralimpikon-szépségkirálynő igazi ikonok, akiknek szépségtippjeire rengetegen kíváncsiak. A sztárok egy kozmetikai termékcsalád őszi kampányának köszönhetően natúr sminkben és az életkorral járó bőrhibáikat is felfedve mutatták meg arcukat, emellett azt is elárulták, milyen „szépségrituálékat” követnek a mindennapokban. Arclemosás, hidratálás és bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok – így szépülnek ők!

hirdetés
Íme Lilu, Illés Fanni és Malek Andrea szépségtippjei

A három híresség igazán szerencsés, hiszen natúr sminkben, minden bőrhibájukat felvállalva is valódi szépségek, ugyanakkor sokat tesznek azért, hogy megmaradjon bőrük egészsége. Lilu, Malek Andrea és Illés Fanni nemrég a nők belső, természetes szépségét hangsúlyozó kozmetikai kampányhoz csatlakoztak, és megosztották bőrápolási tippjeiket.
 
Lilu 18 éves kora óta folyamatosan odafigyel bőrére, minden reggel arctisztítással és hidratálással indítja a napot. „A hétköznapokon nem nagyon sminkelem magam, a forgatások miatt viszont szükséges, és ilyenkor bármilyen későn érek haza, mindig alaposan eltávolítom a festéket, szerintem ez az alap ahhoz, hogy egészséges és szép legyen a bőrünk” – árulta el a műsorvezető, majd így folytatta:

Nagyon bátor dolognak tartom, ha valaki smink nélkül, a bőrhibákat is bevállalva meri felvállalni az arcát egy olyan világban, ahol a legtöbben idealizált képet akarnak mutatni magukról. Büszke vagyok erre a kampányra és a retusálatlan képekre, mert ezeken a valódi énemet látom viszont.

Lilu

Illés Fanni elsősorban az édesanyjától tanult szépségpraktikákra, így például az élesztős-tojásos pakolásra esküszik, ám problémás bőre miatt elengedhetetlen, hogy a házi megoldások mellett bőrének megfelelő, természetes hatóanyagú kozmetikumot is használjon a mindennapokban.

A sok úszás miatt kiszáradt és ekcémás lett a bőröm, ezért a hidratálásra mindig odafigyelek, és speciális tusfürdőt használok

– mondta el a paralimpikon-szépségkirálynő. Azt is hozzátette: az első alkalmak során még teljes sminkben járt le az uszodába, aztán hamar rájött, hogy az állandó sportolás segít megőrizni a belső harmóniáját, ez pedig jó hatással van külsejére is. Mára már kibékült apró bőrhibáival, a tej és a csoki elhagyása után pedig a pattanásainak is búcsút intett.

Illés Fanni

Malek Andrea a szépségápolás kapcsán is a természetességet tartja szem előtt. Három gyermek édesanyjaként kevés időt tud magára fordítani, így egy gyors, ám annál hatékonyabb rituálét fejlesztett ki magának. 

A bőrtípusomnak megfelelő, természetes hatóanyagokban gazdag kozmetikumokat egy egyszerű, gyors arcmasszázzsal juttatom be, így nem csak ápolom a bőrömet, de még a vérkeringésemet is élénkítem. Hiszem azt, hogy az arcomon mindig tükröződik az aktuális lelkiállapotom, a vonásaimban pedig ott lakozik az eddigi életem a nevetésekkel és a sírásokkal együtt. Ezek hozzám tartoznak, ezért nem akarom elfedni őket. Az arcom munkaeszköz, rajta kell, hogy legyen az igazság.

Malek Andrea

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek