Starity

Rács mögé került Demi Lovato – klippremier

2015. október 09. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Rodriguez rendezésével a 23 éves énekesnő elkészítette karrierje eddigi leglátványosabb videóját, amely a mai napon jelent meg.

hirdetés
Rács mögé került Demi Lovato – klippremier
Fotó: Twitter/Demi Lovato

Az elmúlt héten Demi Lovato számtalan rövid előzetest és kulisszák mögötti videót osztott meg soron következő kislemezes dalához készült klipjéből, amely kapcsán korábban elárulta, hogy eredetileg ezt szerette volna elsőként kiadni ötödik nagylemezéről, nem pedig a Cool For The Summert, ami azóta a platinalemez státuszát is elérte.

Egy akciófilm előzetesének is tökéletesen megfelelő videó rendezője a méltán híres Robert Rodriguez volt, a forgatás pedig Texasban zajlott két napon át. A történet szerint Lovato börtönben van, ahol kegyelemért cserébe egy titkos megállapodást köt a vezetőkkel, megbízásának célja pedig, hogy kiiktassa Michelle Rodriguez karakterét, ám kiderül, hogy mindez csupán félrevezetés volt, és árulás vádjával ismét letartóztatják.

Mielőtt azonban újra rács mögé kerülne, megszökik a rabszállító buszból és ismét szembenéz egymással a két lány, a verekedésben azonban Lovato csúnyán alul marad. Végül Michelle és Demi rájönnek, hogy mindkettejüket kijátszották, ezért korábbi problémáikat félretéve, együttes erővel szétrúgják egykori megbízójuk hátsóját, akit a 62 éves Jeff Fahey alakít.

A klipet erre a linkre kattintva megtekintheted!

A várva várt premier előtti napon azonban még egy óriási meglepetéssel örvendeztette meg rajongóit, felkerült ugyanis a hivatalos Vevo-csatornájára az új korongjának egyik legérzelmesebb dala, amely egyben Lovato kedvenc szerzeménye is. A Stone Cold címet viselő balladát ráadásul nem a sima stúdió változatban osztották meg a nagyérdeművel, hanem az élő változata került feltöltésre, ami ide kattintva hallgatható meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek