Starity

Adam Lambert eddigi legszexibb, de legszomorúbb klipjével jelentkezett

2015. október 09. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert visszatért a szólókarrierjéhez egy új videoklippel az erőteljes Another Lonely Night dalával, ami a Ghost Town vezető kislemezt követte.

hirdetés

Mint talán kitalálhatja a hallgató, Adam Lambert a magányos éjszakákról énekel, amit emberek milliói töltenek el. A felvétel a harmadik nagylemezén, a The Original High-on kapott helyet, és a második kislemez lett a sikeres korongról.

Lambert a videoklipet a bűn fővárosában, Las Vegasban forgatta le, néhány izgalmas személlyel.

Amikor a fények lekapcsolnak, és a kosztümök lekerülnek, sokan szenvednek és egyedül érzik magukat. Azt a képet akartam vizualizálni, ami nem feltétlenül szomorú vagy boldog, hanem az keserédes közepe ennek.

– kezdte.

Ismertem Luke Gilfordot [a rendező] évek óta, egy körben mozogtunk már párszor itt, LA-ben. Tudtam, ha videoklipről van szó, akkor ő tökéletes lenne a rendezésre. A szíve vezeti őt, a megérzéseit és a szenvedélyét tökéletesen beleépíti a munkájába. A szeme egészen nagyszerű arra, hogy felfedezze az egyedit egy személyben.

A klipet Luke Gilford rendezte, és két nap alatt forgatták le Las Vegasban, a lehető legnagyobb titokban. Korábban Lambert YouTube-csatornáján mutatta be a kisfilm karaktereit, előzetes gyanánt.

A videóban Adam Lambert egy bárban szórakoztatja az embereket, de megismerkedhetünk olyan karakterekkel, mint a sztiptíztáncos Magic Mike figura, a showgirl, aki balerina szeretne lennie, és a YouTube-kedvence, Gigi Gorgeous, aki embereket ad össze, mégis az egyik legmagányosabb személy a világon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek