Starity

Jön A Hangya folytatása

2015. október 11. 09:09   |   Szerző: fluorine

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marvel bejelentette a szuperhősfilm második részét, amely 2018-ban érkezik a mozivásznakra.

hirdetés

Fotó: Marvel

Jó hír a Hangya rajongóknak – a Marvel univerzum legkisebb hőse visszatér a nagyképernyőre 2018. július 6-án az Ant-Man and The Wasp címmel. A filmben várhatóan újra feltűnik majd Paul Rudd Scott Lang szerepében, valamint Evangeline Lilly mint Hope Van Dyne.

Az első rész – Peyton Reed rendezésében – idén nyáron 178,5 millió dollárt hozott a stúdiónak, világszerte pedig 231,3 milliót, ezzel a idei filmek listájának kilencedik helyére lépve. A történet szerint Scott Langnek, a betörőnek, aki próbál jó útra térni, segítenie kell a híres Dr. Hank Pymnek nyélbe ütni egy lopást, vagyis megmenteni a világot. Scott Lang legközelebb az Amerika Kapitány 3: Polgárháború című filmben lesz látható 2016-ban.

Ez a hír azt is jelenti, hogy újra módosul a harmadik fázis ütemterve (ez legutóbb akkor történt, amikor a Marvel és a Sony megyezésre jutottak Pókember úgyében), eltolva a Marvel Kapitányt egészen 2019. március 8-ig, a Fekete Párducot pedig előrehozva az eredeti július 6-ai dátumról 2018. február 2-ára. Ugyanakkor nem ez volt az egyetlen módosítás: a Marvel három filmdátumot is beütemezett 2020-ra: május 1-jére, július 10-ére és november 6-ára, amelyekről egyebet nem fedett fel a stúdió igazgatósága.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek