Starity

Felbomlik a dél-koreai lánycsapat?

2015. október 11. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban látott napvilágot a hír, hogy a világszerte ismert dél-koreai lánycsapat a KARA tagjai, név szerint Gyu Ri, Seung Yeon és Ha Ra, nem folytatják tovább karrierjüket jelenlegi ügynökségüknél, a DSP Entertainment-nél.

hirdetés
Felbomlik a dél-koreai lánycsapat?
Fotó: KARA/Lavida CF 2015

2013. októberében került nyílvánosságra a szomorú hír, miszerint a sokak által szeretett öttagú dél-koreai lánycsapat újabb változás elé néz, ugyanis a csapat rapere és az egyik énekese, Jung Nicole és Kang Ji Young távoznak ügynökségüktől és szóló énekesnőként, valamint színésznőként folytatják tovább tevékenységeiket.

Ez az időszak kétségtelenül nagyon nehezen zajlott a megmaradt három tag számára, hisz nemcsak, hogy új tagot is kellett keresniük, de meg is kellett tartaniuk eddigi népszerűségüket. 2014. májusában a DSP Media elindított egy válogatást, annak érdekében, hogy a lányok, egy új taggal bővüljenek és folytathassák tovább karrierjüket. Ennek köszönhetően került a formációba a KARA új legfiatalabb tagja, Heo Young Ji

Október 6-án pedig újabb hír látott napvilágot, ami a lányokat illeti:

Két évvel ezelőtt írta alá Gyu Ri, Seung Yeon és Ha Ra a szerződés meghosszabbítást, mely az idei év végén lejár. Young Ji kivételével pedig még nem született döntés, hogy a három lány tovább folytatja a vállalatnál vagy ők is hasonlóan fognak dönteni, mint a két éve távozott tagok

– árulta el a DSP egyik szóvívője, majd hozzátette, hogy a lányok egyenlőre még nem tartozkodnak hazájukban, ugyanis jelenleg is tart a negyedik nagyszabású Karasia névre keresztelt turnéjuk, de amint hazatérnek eldöntik, hogyan is szeretnék tovább folytatni.

Végezetül azt is megtudhattuk, hogy a tagok eddigi terveik szerint ki szeretnék adni, hetedik In Love című mini-albumuk, újracsomagolt változatát. Ezért bármi is lesz a végeredmény, csak úgy mint két évvel ezelőtt, ez a szerződésprobléma nem fogja befolyásolni a csoport ez évi munkáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek