Starity

Nyerj páros mozijegyet Az utolsó boszorkányvadász című film premier előtti vetítésére!

2015. október 12. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha szeretnél egy felejthetetlen és akciódús kalandban részt venni, akkor tedd magad szabaddá október 21-én, és gyere velünk moziba!

hirdetés

Hazánkban október 22-étől kezdik játszani a mozik a Vin Diesel, Rose LeslieElijah Wood, Ólafur Darri Ólafsson és Julie Engelbrecht főszereplésével készült akciófilmet, mely az ötszáz évvel ezelőtti múltba kalauzolja vissza a nézőket. Velünk azonban már a premier előtt is részese lehetsz az izgalmas kalandnak!

A történet szerint hatalmas háború dúlt az emberek és boszorkányok között, amiért utóbbiak a világra akarták szabadítani a fekete halált. A boszorkányvadászok célja az volt, hogy megakadályozzák a gonosz ivadékait ebben, és köztük harcolt Kaulder is, akinek sikerült legyőznie az ellenséges csapat királynőjét. A főboszorkány azonban a halála előtti pillanatban halhatatlansággal átkozta meg a boszorkányvadászt, így az idő múlásával Kaulder marad mindannyiuk között az utolsó. Kaulder arra teszi fel az életét, hogy egy pappal és egy boszorkánnyal az oldalán megakadályozza Belialt abban, hogy feltámassza a boszorkányok királynőjét...

A játék menete

Ha kedvet kaptál a filmhez, és szeretnéd másodmagaddal megnézni a Breck Eisner rendezte alkotást, nincs más dolgod, mint a cikk végén található Tetszik gombra kattintani, és hozzászólásban megírni, hogy a főszereplő, Vin Diesel korábbi filmjeiben nyújtott alakításai közül melyik volt a kedvenced, és miért éppen az. (A nyertest a hozzászólók közül sorsoljuk ki!)

A játék időtartama: 2015. október 12. - 2015. október 18.
Sorsolás: 2015. október 19.
A vetítés helye és időpontja: Budapest, Lurdy Mozi (2015. október 21., 20 óra)

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek