Starity

Így folytatódik a Pretty Little Liars

2015. október 12. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A PLL rajongói már tűkön ülve várják Hanna, Aria, Spencer, Emily és Alison visszatérését, ám addig még hetek vannak hátra. Marlene King producer azonban végre megkegyelmezett, és bepillantást engedett a folytatásba. VIGYÁZAT SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Így folytatódik a Pretty Little Liars
Fotó: ABC Family

Augusztus 11-én tűzte műsorára az ABC Family a Pretty Little Liars hatodik évadfelezőjének lezárását, melyben végre fény derült a rejtélyes „A” kilétére, mely ugyan sokakat sokkolt, ám szerencsére kaptunk időt bőven arra, hogy elfogadjuk és megemésszük, mi miért és hogyan is történt.

Szerencsére azonban „A” leleplezésével még messze nincs vége a történetnek, ugyanis köztudott, hogy a sorozat 2016-ban egy nagyobb időugrással tér vissza, amikor is a lányok felnőtt életébe tekinthetünk bele. Az már biztos, hogy Aria és Ezra útjai különválnak, ám Marlene King csak most engedett bepillantást abba, hogyan alakul a többiek élete – és nem túl váratlan módon újabb zaklató tűnik majd fel a színen.

Ami a lányok jövőjét illeti, annyi biztos, hogy Alison tanárnőnek áll a rosewoodi középiskolában, és férjhez megy. (A kérdés az, hogy kihez?) Hanna az esküvőjét tervezgeti, de az egyelőre rejtély, hogy ki lesz a szerencsés, aki elveheti a szőkseéget, melyről a producer sejtelmesen így nyilatkozott:

Talán Caleb lesz a vőlegénye, talán nem. Sok minden történhet öt év alatt.

 
#PLL Season 6B Premiere

Watch the first four minutes of the season premiere of Pretty Little Liars three months before it airs, only on BuzzFeed!

Posted by BuzzFeed Entertainment on 2015. október 9.

Marlene arról is lerántotta a leplet, hogy kedvenc férfi szereplőink, így Caleb, Ezra és Toby is a sorozat fő alkotóelemei maradnak, ám azt nem árulta el, milyen sorsot szánt nekik – és azt kinek az oldalán.

A fő problémát azonban mégsem a munka és a magánélet viszontagságai jelenti majd a lányok számára, hanem a rejtélyes új idegen, aki felborzolja a kedélyeket, és újra összehozza az eltávolodott barátnőket.

Újabb rejtéllyel találják majd szemközt magukat a lányok. Egy korábban is jelen lévő titokról van szó, amibe már korábban is belekóstolhattunk, de nem mélyültünk el benne, így túlnyomórészt  új lesz. Egy új rosszfiú szabadul az életükbe, ezzel együtt pedig egy új, megoldásra váró rejtély is

– vallotta Marlene, aki közzétette a sorozat folytatásának első négy percét is. Megtudtuk továbbá is, hogy új kezdést forgattak a január 12-én visszatérő szériához, és nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk: ezúttal mind az öten ott állnak afölött a bizonyos koporsó fölött...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek