Starity

Közös dallal jelentkezik Demi Lovato és a Fall Out Boy

2015. október 13. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán bombaként robbant a hír, miszerint a Fall Out Boy összeáll egy dal erejéig Demi Lovatóval!

hirdetés

A Fall Out Boy tagjai korábban számtalanszor a világ tudtára adták, hogy szívesen dolgoznának együtt a 23 éves énekesnővel, kívánságuk pedig végre teljesült. Pete Wentz a mikroblogján hozta nyilvánosságra, hogy a 2015 elején megjelent Irresistible című nótájukat újra kiadják, ám ezúttal Demi Lovato közreműködésével.

Az Irresistible kapcsán mindig azt éreztem, hogy valami mássá, valami izgalmasabbá, furcsábbá, túlontúlivá kell válnia. Szerintem a mai előadók közül Demi Lovatónak van az egyik legerőteljesebb hangja, ezért egy egész délutánon keresztül együtt dolgoztunk és ő rögtön ráérzett a lényegre. Alig várom, hogy pénteken végre hallhassátok a dal új verzióját!

Lovato, aki karrierje során nem most először dolgozik együtt rockbandával (ugyanis korábban a We The Kings és a Hot Chelle Rae is felkereste egy-egy közreműködés erejéig), szintén lelkesen számolt be a közös dalról 31 millió követőjének Twitter-oldalán. @falloutboy Srácok, ti vagytok a legjobbak... Óriási megtiszteltetés, és annyira izgatott vagyok!!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek