Starity

Pincérnőnek állt St. Vincent

2015. október 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő mindenféle kifogások nélkül öltötte magára a kötényt, és szolgálta ki a vendégeket nővére és sógora éttermének, a Resident Taqueriának a megnyitóján.

hirdetés

Cara Delevingne kedvese, a St. Vincent néven ismert Annie Clark keze alatt csak úgy égett a munka, miközben jókedélyűen szolgálta ki a vendégeket, akik testvére, Amy és sógora, Andrew új éttermének megnyitójára kíváncsian látogattak el a dallasi Resident Taqueriába. A 33 éves énekesnő vidáman csevegett a vendégekkel, és három napon át robotolt éjt-nappallá téve, hogy levegyen némi terhet szerettei válláról.

A múlt hétvége volt a nyitó hétvége, ő pedig eljött, és felajánlotta a segítségét. Beállt a pincérek közzé, és egész hétvégén kiszolgált. Jó testvérként tudta, hogy szükség van a segítségére. Az étterem mindvégig tömve volt, és az egész szomszédság remekül fogadta az étkezdét

– nyilatkozta az E! News-nak az énekesnő menedzsere. Természetesen a nem mindennapi hétvégéről képek is születtek, a megnyitón részt vevő vendégek pedig nagyra tartották Annie-t, amiért híres ember létére sem riadt vissza a magára vállalt kihívástól.

 

@kotokotooto által közzétett fénykép,

Nemcsak ott volt, hanem DOLGOZOTT. Törölgette az asztalokat, italokat szolgált fel, feltöltötte a szalvétaadagolókat. Különös világban élünk

– csiripelte a Twitteren egy vendég.

Az étkezdében egyébként nyolcféle különböző ínyenc taco közül választhatnak a betévedt látogatók, de kérésre asztalra kerülhet párolt sertésgyomor, marhaborda, karamellizált karfiol és halas tempura is.

Annie nagyon szereti ezt  miliőt, és azóta rajong Andrew ínyencségeiért, amióta a testvére, Amy hozzáment

– árulta el a menedzser, aki arról is lerántotta a leplet, hogy az énekesnő él-hal a tacóért, ezért többszörösen is öröm számára, hogy sikeres nyitást tudhat maga mögött a rokonai vezette étterem, ahol minden bizonnyal gyakori vendég lesz ő is.

 

@residenttaqueria által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek