Starity

Karrierje kezdetén öngyilkos hajlamával küzdött Cara Delevingne

2015. október 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű szupermodell a londoni Women in The World konferencián mesélt tinédzserkora problémás éveiről.

hirdetés
Karrierje kezdetén öngyilkos hajlamával küzdött Cara Delevingne
Fotó: Vogue

Azt gondolhatnánk, hogy a reflektorfényben felnőni nem lehet nehéz, hiszen az ember bármit megengedhet magának, hírnevének köszönhetően mindenhol felismerik és ezáltal előnyökre tehet szert. Sajnos nincs igazuk azoknak, akik úgy gondolják, hogy ez az élet csak csillogással van teli, és csak a gyengék buknak el. Napjaink egyik legnépszerűbb szupermodellje, Cara Delevingne ugyanis a fent említett rendezvényen elárulta: kamasznak lenni – legyen bárhol, bármilyen státuszban is az ember – bizony nem könnyű.

Tinédzserként öngyilkos hajlamú voltam, egész egyszerűen nem akartam már élni. Úgy gondoltam, nincs senki, aki mellettem állna

– árulta el korábbi érzéseit a most 23 éves modell, akire 2011-ben a Burberry figyelt fel, és azóta nem volt megállása. Éjt nappallá téve dolgozott, mindemellett pedig szembe kellett néznie a felnőtté válás összes problémájával, mely korántsem volt egyszerű számára. Saját bevallása szerint sokat köszönhet Kate Mossnak, ugyanis a tőle 18 évvel idősebb modell kaparta fel a földről.

Ez az egész arról szól, hogy találj olyan embereket magad körül, akik megérintik a szívedet. Korábban sok olyan embert ismertem, akik csak addig törődtek velem, amíg megadtam nekik azt, amire vágytak

– vallotta a Papírvárosokban színésznőként is bemutatkozott Cara, aki arra is igyekszik felhívni a fiatalok figyelmét, hogy nem szégyen az, ha valaki mentális betegséggel küzd. E téma mellett igyekszik minél gyakrabban felszólalni, hogy üzenete eljusson azokhoz, akik hozzá hasonlóan depresszióval küzdenek vagy küzdöttek – ezen pedig emberi életek múlhatnak.

Mindig is azt mondogattam, hogy bármi is történjék, fogadd el és szeresd önmagadat, és vállald fel a hibáidat! Úgy hiszem, a hibáink azok a dolgok, amik különlegessé, egyedivé tesznek minket. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek