Starity

Anyaszült meztelenül állna színpadra Miley Cyrus

2015. október 14. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valaki azt gondolná, hogy már nincs olyasmi, amivel meglepetést tudna okozni a Wrecking Ball énekesnője, az tévedett.

hirdetés

Miley Cyrus ugyanis már a következő nagy dobását tervezi, melynek keretein belül anyaszült meztelenül állna színpadra a Wayne Coyne vezette Flaming Lips zenekar társaságában, és természetesen a közönségtől is elvárná, hogy Ádám- és Évakosztümben jelenjen meg. A formabontó show-ról a fent említett zenekar frontembere értesítette a rajongókat az Instagramon keresztül.

Ó, basszus! Miley egy olyan fellépést tervez, ahol ő, mi és a közönség is teljesen meztelen lenne, és valamilyen tejszerű anyaggal lenne beszennyezve minden... 

– írta a közösségi oldalon a zenész, és némi ízelítőt is mellékelt.

Arról egyelőre nincs hír, hogy hol és mikor kerül sor Miley és a Flaming Lips a nem mindennapi fellépésre, az azonban már egészen biztos, hogy Wayne zenekara kíséri majd a botrányhősnőt legújabb albuma, a Miley Cyrus and Her Dead Petz népszerűsítő turnéján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek