Starity

Barátai tették magabiztossá Emma Robertset

2015. október 14. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Scream Queens sztárját választotta legfrissebb számához címlaplánynak a Teen Vogue, a magazinnak adott interjúban pedig Emma őszintén mesélt, milyen kapcsolat fűzi kolléganőihez.

hirdetés

Fotó: Teen Vogue

Joggal gondolják sokan, hogy ahol több nő dolgozik együtt, ott gyakoriak a kisebb-nagyobb összecsapások, ám Emma Roberts elmondása szerint a Scream Queens stábjának esetében ez egyáltalán nincs így. A színésznő ugyanis nagyon jó barátságot ápol kolléganőivel, Ariana GrandévalLea Michele-lel, Abigail BreslinnelKeke Palmerrel és Billie Lourddal.

Folyamatosan sms-ezünk, elvisszük egymást dolgozni, beülünk pizzázni vagy kávézni. Egyáltalán nem olyan érzés, mintha reggelente dolgozni mennék

– vallotta a 24 éves szőke szépség a Teen Vogue novemberi számához készített interjújában, és azt is elárulta, hogy nem ment mindig könnyen a barátkozás számára.

Amikor tinédzser voltam, olyan barátokkal voltam körülvéve, akik kibeszélték egymást, és folyamatosan drámáztak. Az életem ezen pontján azonban úgy érzem, végre olyan barátokkal vagyok körülvéve, amilyenekről mindig is álmodtam, és tudom, hogy feltétel nélkül támogatjuk egymást, bízunk egymásban, és ez igazán magabiztossá tesz.

Fotó: Fox

A színésznő azt is elárulta, hogy számtalan izgalom vár a sztárok körében is népszerű Scream Queens rajongóira, ugyanis a széria szereplői közül nagyon kevesen jutnak tovább a második évadba, melyet egyelőre még nem rendelt be a sorozatot műsorára tűző Fox.

Csupán négy szereplővel találkozhatunk majd a második évadban, ami szerintem nagyon mókás. Azt hiszem, mindenki azt gondolja magáról, hogy ő a gyilkos, így mindenki aszerint is játszik.

A horror-vígjátéksorozat első részét júliusban sugározta az előbb említett csatorna, az ötödik epizód pedig tegnap este került adásba. A szereplőgárda és a stáb folyamatosan dolgozik a folytatáson, és mivel eddig ígéretesen alakul a történet és milliókat ültet a képernyők elé, így joggal feltételezhető, hogy a második évadra is beruház majd a Fox.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek