Starity

Nem egy harmadik fél miatt ment tökre Kaley Cuoco házassága

2015. október 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban kelt szárnyra a pletyka, miszerint az Agymenők sztárja összemelegedett egy korábbi kedvesével.

hirdetés

Nem egészen három hete hozta nyilvánosságra Kaley Cuoco, hogy Ryan Sweetinggel való házassága megromlott, így a válás mellett döntöttek. A rossz nyelvek természetesen gyanakodni kezdtek, mi állhat a zátonyra futott kapcsolat hátterében, és míg néhányan úgy vélték, a korábban Khloe Kardashian és Lamar Odom birtokában álló ingatlan tehet Kaley és Ryan szakításáról, addig mások úgy tartják, Agymenők-beli kollégája, Johnny Galecki áll a válás mögött.

Kaley és Johnny ugyan korábban sorozatbeli karaktereikhez hasonlóan egy párt alkottak, ám az az időszak végleg véget ért, a színésznő pedig nemrég még arról számolt be, hogy férje sem féltékeny a Leonard Hofstadtert alakító színészre. A rajongók/utálkozók azonban keresve sem találhattak volna nála jobb bűnbakot, ugyanis köztudottan a legjobb barátja Kaley-nek.

A pletykákat maga a színésznő cáfolta meg az Instagramon, rávilágítva arra, hogy Johnnyval a legjobb barátok, és nincs semmiféle mögöttes tartalom a kapcsolatukban, ami a válására lenne kivetíthető. 

 

@normancook által közzétett fénykép,

Sajnálom, ha csalódást okozok, de semmi házon belül maradó titkos románcról nincs szó. Én és Johnny a legjobb barátok vagyunk

– írta Kaley a fent látható közös kép kíséretében a képmegosztón, amit Johnny is megerősített.

Semmi botrány, semmi románc, semmi terhesség nincs itt, srácok, csak egy szoros barátság.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek