Starity

Sorozatsztár lesz Gwyneth Paltrow-ból

2015. október 15. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már 2012-ben is szó volt arról, hogy a vásznakra kerül a One Hit Wonders című alkotás, ám Ryan Murphy rendező úgy döntött, hogy a mozik helyett a televíziók képernyője elé csalja a nézőket.

hirdetés
Sorozatsztár lesz Gwyneth Paltrow-ból
Fotó: InStyle Magazine

A népszerű rendező és forgatókönyvíró még mindig tárgyal a sorozattal kapcsolatosan, ám az már biztos, hogy sikerült megnyernie a produkcióhoz Gwyneth Paltrow-t, aki amellett, hogy a széria sztárja lesz, még producerként is kiveszi a részét a feladatok ellátásából. 

Ami a forgatókönyvet illeti, Gwyneth egy olyan egyslágeres előadót alakít majd, aki 15 évvel a köztudatba való berobbanása után egy háromtagú lánybanda élén mutatkozik be újra. A történet szerint mindhárom énekesnő a 90-es években volt aktív, ám lemezkiadójuktól új esélyt kapnak, hogy meghódítsák a hallgatók szívét – ezúttal együtt.

A sorozat immár a harmadik nagy dobás lesz Ryan Murphy életében, mely szériát az FX csatorna tűzi majd műsorára. Érdekesség, hogy amíg filmként gondoltak a One Hit Wondersre (melybe a Sony Pictures invesztált volna tőkét), addig Reese Witherspoon és Cameron Diaz voltak esélyesek a főbb szerepekre, ám arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy vajon a sorozatban is ők alakítják-e Gwyneth zenekarának másik két tagját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek