Starity

Kate Hudson elárulta, miért mentek füstbe a házasságról szőtt tervei

2015. október 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő az Allure magazin riporterét avatta be a Muse frontemberével való szakítás miértjébe.

hirdetés

Kate Hudson és Matthew Bellamy ugyan már egy éve szakítottak, ennek ellenére azóta sem nyilatkoztak a sajtónak eljegyzésük felbontásával és a szakítással kapcsolatban – egészen mostanáig. A 36 éves szőke szépség azonban megtörte a csendet, és az őt címlapsztárjának választó Allure magazint avatta be a titkaiba.

Fotó: Allure Magazine

A kapcsolatok véget érése mindig fájdalmas, te pedig választhatsz, hogy továbbra is szenvedsz vagy továbblépsz. Ha Matt-tel a kapcsolatunk jó lett volna, még mindig együtt lennénk, de mindketten a továbblépésre szavaztunk, mert máshogy akartuk élni az életünket, és ez nem volt összeegyeztethető

– mesélte Kate, aki azt is elárulta, hogy továbbra is tartják a kapcsolatot a gyerekek miatt. (Van egy közös négyéves fiuk, Bingham és együtt nevelték a színésznő előző kapcsolatából született tizenegy éves Christ – a szerk.)

Megállapodtunk abban, hogy a gyerekek kedvéért kitalálunk valamit, hogy úgy érezzék: ahelyett, hogy veszítettek volna, még többet kaptak ezáltal. Ez egyfajta zökkenőmentes átmenet.

A színésznő egyébként a történtektől eltekintve is jó szívvel gondol korábbi párjára, és boldog, amiért a gyerekek nem szenvedték kárát a szakításnak, ami különösen azért volt fontos számára, mert ő maga is csonka családban nőtt fel. 

Magénéletét tekintve Kate-et nemrégiben a tőle 13 évvel fiatalabb Nick Jonasszal hozták hírbe, ám a pletykákat ezúttal sem erősítette és nem is cáfolta meg. Ami karrierjét illeti, jelenleg a jövő tavasszal a mozikba kerülő Anyák napja című filmet forgatja, valamint az utolsó simításokat végzi a Deepwater Horizon és a Kung Fu Panda 3 című filmeken – ez utóbbiban csupán a hangját kölcsönzi a Mei Mei nevű karakternek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek