Starity

Magabiztosságra neveli a gyerekeket az új Barbie-reklám

2015. október 17. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mattel legújabb Barbie-reklámja az új favorit a tengerentúlon, melyben arra tanítja a lányokat, hogy legyenek magabiztosak.

hirdetés

A Barbie baba napjainkban is az egyik legnépszerűbb játék a kislányok körében, a Mattel játékgyár pedig ráérzett arra, hogyan tudná becsempészni a tudatukba azt, hogy már fiatal korukban is higgyenek magukban a lányok. Legújabb, a Barbie babákat népszerűsítő reklámfilmjében ugyanis azt láthatjuk, hogy a kislányok olyan foglalkozások munkaköreit töltik be, mint az egyetemi professzor, az állatorvos vagy épp futballedző.

A képkockákon jól látható, hogy a gyerekek nagyon komolyan veszik hivatásukat, és bár a felnőttek eleinte megmosolyogják őket, végül mégis hisznek bennük –  talán épp azért, mert a magabiztos fellépésnek köszönhetően maguk a lányok is hisznek önmagukban.

A közel kétperces kisfilm a mondanivalóhoz találóan a barbie-zó lányok képével és az Amikor egy lány barbie-zik, elképzeli, hogy bárkivé válhat. Te is lehetsz akármi! mondatokkal zárul. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek