Starity

Dalpremier: Fall Out Boy – Irresistible ft. Demi Lovato

2015. október 16. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon nem csak az amerikai rockegyüttes, a Fall Out Boy és Demi Lovato közös dala látott napvilágot, de egyben az énekesnő ötödik stúdióalbuma is megjelent.

hirdetés

Kedden számoltunk be arról, hogy a Fall Out Boy és Demi Lovato összeállnak egy szám erejéig, a srácok ugyanis a 23 éves énekesnővelszerették volna újra kiadni az év elején megjelent Irresistible című szerzeményüket. A dal amerikai idő szerint éjfélkor került fel a banda hivatalos VEVO-csatornájára, amihez egyúttal egy mókás kisfilmet is készítettek a nagyérdeműnek. 

Amikor az Irresistible-re gondolok, egy képet látok magam előtt – akár kitalált, akár megtörtént – Sidről és Nancyről egy sikátorban, ahogy végtelen esőként zúdul rájuk szerelem és méreg. Néha nehéz nem szeretni azt, ami a legjobban megsebez bennünket

– írta Pete Wentz a dallal kapcsolatban a mikroblogján még januárban.

A közreműködés mellett a mai napon jelent meg hivatalosan Lovato ötödik stúdióalbuma is, amit azzal ünnepelt, hogy éjfél után egy akusztikus minifellépést adott a New York-i Times Square-en az ott tartózkodók számára.

A kritikusok által pozitív értékelést kapott albumot már nálunk is meghallgathatjátok, olyan dalokkal a számlistáján, mint a Father, Lionheart vagy az Iggy Azaleával közös duett, a Kingdom Come.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek