Starity

Így szabadult meg pluszkilóitól Carrie Underwood

2015. október 16. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a Shape magazin riporterét avatta be abba, hogyan sikerült megszabadulnia feleslegétől.

hirdetés

Carrie Underwood ugyan sosem tartozott a husisabb lányok táborába, ennek ellenére jó néhány kilótól szabadult meg a szülése óta eltelt hónapokban, mely végtelen boldogsággal és elégedettséggel tölti el. Természetesen új formáját az egészséges és változatos táplálkozásnak, valamint a mozgásnak köszönheti, hiszen mint tudjuk: mindkét feltétel elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszútávon is tartható legyen az ideális testsúly.

Az énekesnő a Shape magazinnak árulta el, milyen testsúlycsökkentő praktikákkal próbálkozott, és végül mi vált be nála.

Fotó: Shape Magazine

Minden étkezésnél vettem be Ephedrát. Nem ez volt a legjobb döntés részemről. Ha visszamehetnék az időben, lebeszélném róla magam

– vallotta sikertelen és korántsem egészséges első próbálkozásáról a 32 éves szőke szépség. Az Ephedra, mint étrendkiegészítő alkalmazása több okból sem volt ideális ötlet Carrie részéről, ugyanis 2004-ben megállapították a kutatók, hogy a szer ugyan segít leadni néhány kilót, de nagyban hozzájárulhat az anorexia kialakulásában, valamint szívinfarktust, stroke-ot, de akár halált is okozhat.

Szerencsére Carrie is belátta, hogy az Ephedra nem épp a legjobb megoldás, amennyiben szeretne fittebb lenni, így azzal próbálkozott, hogy csökkentette az étkezési adagjait, ám sajnos ezzel is kudarcot vallott.

Nem vittem be elegendő kalóriát, de ez nem azért volt, mert éheztetni akartam volna magam. Egyszerűen nem tudtam, hány kalóriát fogyaszthatok, mennyi az ideális.

Az énekesnő ezt követően ismét újabb próba elé állította magát, mert szeretett volna mihamarabb megszabadulni a terhessége során felszaladt közel 15 kilótól. Új taktikája pedig meg is hozta a várva várt eredményt.

Vegán vagyok, ebből kifolyólag szeretem a kenyérféléket, de az utóbbi időszakban elkezdtem olyan ételeket készíteni, melyek nem tartalmaznak pékárut. Reggelire egy tálka zabpelyhet eszem, ebédre szendvicset készítek Ezekiel kenyérrel, este pedig fehérjét és zöldségeket fogyasztok – kenyér nélkül, így reggelente lapos hassal ébredek.

Carrie arról is szót ejtett, hogy már megkapta az orvosai áldását az intenzív testedzésre vonatkozóan, így nemrégiben felkeresett egy személyi edzőt, aki abban segít neki, hogy ne csak a kilók peregjenek le róla, hanem izmosodjon, formálódjon is a teste. Elárulta, hogy leginkább boxolni szeret és túrázni, de szívesen kombinálja a különböző mozgásformákat annak érdekében, hogy továbbra is motivált és jó kedélyű maradjon az edzéseken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek