Starity

Yoko Ono sokkolta a Lennon-rajongókat

2015. október 17. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Yoko a The Daily Beast riporterét avatta be a Beatles-legenda titkaiba a minap.

hirdetés
Yoko Ono sokkolta a Lennon-rajongókat
Fotó: Yoko Ono / Facebook

John Lennon ugyan már majdnem 35 éve nincs közöttünk, ennek ellenére a mai napig foglalkoztatja a világsajtót, hiszen nem túl hosszú, ám annál tartalmasabb pályafutása során felejthetetlen és maradandó emlékeket hagyott maga után. Özvegye, Yoko Ono a mai napig szereti a férfit, akihez foghatót azóta sem talált, így nem csoda, hogy szívesen mesél Lennonról, ám sokakat meglepett legutóbbi nyilatkozatával, melyet a The Daily Beastnek adott, és amelyben feltárta szexuális életük titkait.

John és én sokat beszéltünk a szexualitásról, és alapvetően arra jutottunk, hogy biszexuálisak vagyunk. Egy rakás helyzet adódott, amikor megpróbáltuk erről lebeszélni magunkat a társadalmi megítélésünk miatt, így rejtegettük a másik oldalunkat, ami sokkal kevébé volt elfogadható számunkra. De az igazat megvallva, én sosem éreztem erős szexuális vágyat más nők iránt 

– vallotta a 82 éves művésznő, aki korábban mindig is vaskalapos konzervatívnak titulálta magát, ha a szexualitás, mint téma felmerült egy-egy beszélgetés során. Míg ő azt állítja magáról, hogy sosem vágyott arra igazán, hogy közelebbi testi kapcsolatba kerüljön egy hölggyel, addig saját elmondása szerint John nem utasított volna vissza egy kínálkozó alkalmat.

Úgy gondolom, hogy ő nagyon is szeretett volna szexuális kapcsolatot létesíteni férfiakkal, de ehhez túlágosan gátlásos volt. Azt mondta: Nem bánom, ha egy férfi hihetetlenül vonzó, de nemcsak a külseje kell, hogy megnyerő legyen, hanem mentálisan is fejlettnek kell lennie. Ilyen embert nem könnyű találni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek