Starity

Gépek tartják életben Khloe Kardashian exférjét, Lamar Odomot

2015. október 16. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lamart kedden szállították kórházba öntudatlan állapotban, ám azóta sem állt be változás. A Kardashian-Jenner család a csodában reménykedik.

hirdetés

Mint említettük: kedden szállították kórházba az öntudatlan Lamar Odomot, orvosai pedig kábítószer-túladagolásra gyanakszanak kritikus állapota miatt, ugyanis a férfi azóta is kómában fekszik, mi több: lélegeztetőgépre kellett kapcsolni ahhoz, hogy életben maradjon.

A Kardashian-Jenner család természetesen rögtön a kórházba sietett, amint megtudták, mi történt, és azóta is imádkoznak a csodáért, ám egy bennfentes szerint, ha Lamar fel is ébred a kómából, annak ellenére is hosszú út vezet a gyógyulásához, hogy az agya továbbra is ellátja funkcióit.

Nincs se jobban, se rosszabbul. Semmiféle változás nem állt be az állapotában. Mindenki abban bízik és azért imádkozik, hogy csoda történjen. Az állapota továbbra is kritikus, hiszen nem lélegzik magától, gépek tartják életben. Az orvosok szerint sokáig is eltarthat, mire felébred a kómából

– nyilatkozta a bennfentes az E! Online-nak, aki azóta azt is megerősítette, hogy kábítószer nyomaira bukkantak az orvosok a kosárlabdázó szervezetében, aki vélhetően agykárosodást is szenvedett, ám azt még nem lehet tudni, milyen mértékű lehet ez a károsodás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek