Starity

Modellügynökség szerződtette Demi Lovatót

2015. október 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato számára egy percre sincs megállás, ugyanis épphogy megjelent ötödik stúdióalbuma, máris újabb hírrel örvendeztette meg rajongóit.

hirdetés

Énekesnő, dalszerző, színésznő, mentor, lemezkiadó-tulajdonos, szépségnagykövet és a mentális egészség szószólója – ám Demi Lovato ennyivel nem érte be és listáját egy újabb dologgal bővítette.

A nap folyamán ugyanis óriási gyorsasággal járta be a világhálót a hír, miszerint Demit a világ egyik legnevesebb modellügynöksége, a Wilhelmina Models szerződtette, amiről az ügynökség vezérigazgatója, Alex Vaickus így nyilatkozott:

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy ilyen kifinomult, magabiztos és tehetséges nővel dolgozhatunk együtt, mint Demi. Már bizonyított színésznőként és énekesnőként is, és biztosak vagyunk benne, hogy modellként is megállja a helyét.

A Wilhelmina Models menedzsere, Jose Covarrubias sem rejtette véka alá izgatottságát a közös munkát illetően. 

Boldogok vagyunk amiatt, hogy egy ilyen tüneményes szupersztár csatlakozott hozzánk. Demi nemcsak roppantul tehetséges, de emellett magabiztos, kifinomult, érett és testkép-pozitív, ezeket pedig szeretnénk belecsempészni a divat világába.

Természetesen Lovato sem mehetett el szó nélkül a hír mellett, aki egy nappal ötödik albuma, a Confident megjelenése előtt kötötte meg a szerződést.

Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam az első modellszerződésem a Wilhelminával. Izgatottan várom, hogy lássam, hová vezet a közös munkánk kreatív szempontból, miközben a pályafutásom következő szakaszába lépek és tovább fejlesztem magam előadóként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek