Starity

PLL: Sasha Pieterse elárulta, hogyan alakul Ali sorsa az időugrás után

2015. október 17. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A New Yorkban megrendezésre került Paleyfesten árulta el az Alison DiLaurentist életre keltő színésznő, hogy mi történik „A” leleplezését követően karakterével. VIGYÁZAT SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
PLL: Sasha Pieterse elárulta, hogyan alakul Ali sorsa az időugrás után
Fotó: ABC Family

Ahogy korábban Lucy Hale és Troian Bellisario is megosztotta, mi történik a Pretty Little Liarsben általuk alakította karakterekkel, úgy Sasha Pieterse is lerántotta a leplet az évekig halottnak hitt Alison DiLaurentis jövőjéről, és megtudhattuk, hogy ő hívja vissza a szétszéledt barátnőket Rosewoodba, ahol ismételten kezdetét veszi egy őrült zsaroló zaklatása – de ne szaladjunk ennyire előre!

Augusztus 11-én tűzte műsorára a sorozatot sugárzó ABC Family azt a részt, melyre hosszú évek óta vártunk, és végre kiderült, ki rejtőzött a fekete kapucni alatt félelemben tartva a középiskolás lányokat. A végkifejlettel ugyan sokan nem voltak megelégedve, ám kaptunk időt bőven arra, hogy elfogadjuk és feldolgozzuk, hogy olyasvalaki zaklatta a lányokat, akire talán nem is számítottunk.

Az évekig eltűntnek, majd halottnak hitt Alison számára volt azonban a legsokkolóbb a nagy leleplezés, ugyanis „A” legfőképp az ő életét keserítette meg a rokoni kötelékek ellenére, ám az őt alakító színésznő a fent említett rendezvényen elárulta: karaktere megbocsát Charlotte-nak.

A folytatásban láthatjátok majd, hogy Charlotte sokkal jobbá válik. Én hívom majd haza a lányokat, és azt is jóváhagyom, hogy kiengedjék Charlotte-ot az őt kezelő központból, mint egy normális polgárt. Ez nyilvánvalóan nem lesz egyszerű, mivel rengeteg zűrzavar tér vissza ezáltal. Érdekes lesz látni, hogyan kezelik a helyzetet és egymást a lányok, hiszen mindannyian megváltoztak, és ez lesz az első alkalom, hogy az elválásuk óta ismét összejönnek.

Sasha természetesen szót ejtett arról is, hogy a lányok Rosewoodba való visszatérésével felbukkan egy hímnemű valaki, aki miatt rettegésben kell élnie, ugyanis mint az egyik előzetesben láthattuk, Aria Ali tantermébe belépve közli, hogy Eljön érted.

Igen, tudom, kiről van szó, de nem árulhatom el. Annyit mondhatok csupán, hogy a nézők nem láthatták őt korábban

– nyilatkozta rejtélyesen Sasha az idegenről, így joggal feltételezhetjük, hogy ez a valaki nem más, mint a sorozat producere, Marlene King által emlegetett új zaklató.

Az Alison jövőjével kapcsolatos másik nagy kérdőjelet az a tény veti fel, hogy a lány immár férjhez ment, és tanítványai Mrs. Rollinsként ismerkedhetnek meg vele. Joggal furdalja az oldalunkat a kíváncsiság, hogy ki is lehet az a férfi, aki elrabolta a szőke szépség szívét, ám Sasha szerencsére megnyugtatta a rajongókat és elárulta: mindent megtudhatunk élete párjáról, ugyanis a szemünk láttára bontakozik ki közöttük a románc.

Amikor visszatérünk, Ali még nem lesz férjnél, így a rajongók láthatják majd, hogyan szeret bele a későbbi férjébe, és természetesen szemtanúi lehetnek az esküvőnek is. Azt hiszem, szokatlan, mégis jó lesz látni, hogy végre normális életet él. Előnyére változik meg, túlesik egy csomó terápián, és máshogy fogja kezelni az embereket. Sokat tanul a diákjai által is, ami szerintem klassz lesz

– vallotta a 19 éves színésznő, aki arról is őszintén mesélt, milyen különös érzés számára, hogy a valóságban ismét fiatalabb lesz, mint az általa életre keltett Alison.

Ez az egész nagyon ironikus. Amikor elkezdtük forgatni a sorozatot, 12 éves voltam, és egy 15 éves lányt alakítottam. Amikor azonban visszatértem, már idősebb voltam, mint a karakterem, most pedig ismét fiatalabb vagyok tőle. Azt hiszem, ez fogja végigkísérni az életemet, ami szerintem nagyon mókás.

A sorozat egyébként január 12-én tér vissza az ABC Family utódjául szolgáló Freeform csatornára, ám szerencsére addig még a már jól megszokott és méltán várt Halloweeni epizód erejéig visszatér a rosewoodi lánycsapat november 24-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek