Starity

Hároméves rajongó bolondította magába Adam Levine-t

2015. október 17. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekest meghatotta Mila videója, így elhatározta, hogy örömet szerez neki és meglátogatja.

hirdetés

Valósággal felrobbantotta az internetet az a videó, melyet a hároméves Mila édesanyja töltött fel, ugyanis a képkockákon annak lehetünk szem- és fültanúi, amint a kislány megtudja: imádott énekese, Adam Levine már megnősült, és nem lehet az ő férje.

Van egy szomorú hírem a számodra, de muszáj elmondanom: Adam Levine megnősült

– hallhatóak az anyuka szavai az alig 22 másodperces videóban, mire a kislány hisztirohamban tör ki, és könnyeivel küzdve tiltakozik a hír ellen.

A videó rekordidő alatt járta be a világot, és magához az érintetthez is eljutott, aki elhatározta: találkozni akar a kislánnyal. Az Ellen DeGeneres műsorában megesett randevúra egy rózsaszín rózsával érkezett Adam, ám a kislány már nem volt annyira elragadtatva a Maroon 5 énekesétől, ugyanis szégyenlősen húzódott édesanyja ölébe.

Mila anyukája egyébként a műsor keretein belül elárulta, hogy már korábban is említette csemetéjének, hogy Adamnek felesége van, és amikor látta, hogy Mila kiakad, gyorsan témát váltott. Ennek ellenére úgy érezte, illene tisztáznia a kislánnyal, mi is a helyzet, de ezúttal videóra is vette a kicsi reakcióját. A csinos anyuka szerint Mila ezt követően nem sokáig szipogott, hamar túllépett a történteken, ennek ellenére továbbra is rajong az énekesért, akit saját elmondása szerint imád.

Adam egyébként végtelenül aranyosnak találta a kislányt, akit boldogan vett a karjaiba a találkozás pillanatában, de gyönyörű feleségét, Behati Prinsloo-t még az ő kedvéért sem cseréli le.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek