Starity

További gyerekekre vágyik Josh Duhamel és Fergie

2015. október 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fergie árulta el nemrégiben, hogy nagyon szeretnék testvérekkel megajándékozni fiukat, Axlt.

hirdetés

Fotó: Instagram / Fergie

Fergie jelenleg második szólóalbumán dolgozik, ám saját bevallása szerint, ha a korong elkészült, és túlesett annak népszerűsítő turnéján, szeretné újabb gyerekekkel megajándékozni férjét, Josh Duhamelt. Az énekesnő az E! Newsnak mesélt terveikről.

Miután az album elkészült, és a turné is lement, Josh-sal mindenképpen szeretnénk még egy gyereket

– vallotta a 40 éves énekesnő, aki korábban arról mesélt, hogy élete párja öt gyermeket szeretne, így bele kell húzniuk, hiszen ketyeg a biológiai órájuk. 

Úgy éreztem, eljött az ideje, hogy egy új albumot készítsek vagy egy második gyereket vállaljak. El kellett döntenem, melyik a fontosabb

– nyilatkozta döntéséről Fergie, aki várhatóan tíz évvel első szólólemeze, a The Dutchess megjelenését követően, jövőre dobja piacra második önálló korongját, melyen helyet kap majd a tavaly megjelent L.A.LOVE (la la) című szerzemény is. 

Fergie és Josh egyébként 2004 szeptembere óta alkotnak egy párt, 2007-ben jegyezték el egymást, majd két évvel később egy meghitt ceremónia keretein belül fogadtak örök hűséget egymásnak. Kapcsolatuk azóta is boldog, első gyermekük, Axl Jack Duhamel 2013. augusztus 29-én jött világra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek