Starity

Bébiszitterkedne Radics Gigi

2015. október 19. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fiatalon került a showbiznisz körforgásába, mégsem viselte meg a gyorsan jött ismertség Radics Gigit: a figyelő tekintetek, az autogramkérő rajongók és a média érdeklődése inkább pozitív élmény számára. Ennek ellenére, ha úgy hozná az élet, boldogan vállalna akár bébiszitterkedést is – akárcsak egyik kedvenc énekesnője, Ariana Grande tette a Nickelodeon sikersorozatában.

hirdetés
Bébiszitterkedne Radics Gigi
Fotó: Red Lemon Media

Hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője: Radics Gigi és az amerikai sztár, Ariana Grande is egészen korán kezdett el énekelni és fiatalon váltak híressé, bár Ariana először színészként lett világszerte ismert a Nickelodeon sorozatainak köszönhetően. Első fontosabb szerepét a V mint Viktóriában kapta, a Sam és Cat című szituációs komédiában pedig Cat Valentine-t, a szeleburdi bébiszittert alakította. Radics Gigi nagyon kedveli Arianat, olyannyira, hogy már színpadon is előadta az egyik dalát.

„Nagyon friss, trendi előadónak tartom és imádom a stílust, ahogy énekel. Egy gálán a Problem című dalával léptem fel, amiben még rappeltem is” – mesélte mosolyogva Gigi, aki Arianahoz hasonlóan szinte a színpadon nőtt fel. 

6 évesen kezdtem el énekelni, 8 évesen már zenekart alapított édesapám és elkezdtük járni az országot. Nagyon vártam már azt a változást, amit a tehetségkutatós győzelmem hozott, bár eleinte nem tudtam hova tenni, hogy még a rokonaim is kértek tőlem autogramot

– vallotta be az énekesnő, akinek áldozatokat is kellett hoznia karrierje érdekében. „Salgótarjánban nőttem fel, de a verseny után az egész családom Budapestre költözött velem, amiért nagyon hálás vagyok. Az esti fellépéseket nehezen tudtam összeegyeztetni az iskolával, az osztálytársaim számára pedig idegen volt a művészvilág” – árulta el a 19 éves Gigi, aki jelenleg is speciális tanrend szerint készül a jövő évi érettségire. 

Kimaradt az életemből a bulizás is, de egyébként sem hiányzott, mert alapvetően nyugisabb típus vagyok. Mindig a tipikus jó kislány voltam, nem olyan, mint az Ariana által játszott Cat Valentine, aki ugyan nagyon aranyos lány, de állandóan kínos helyzetekbe keveri magát. Viszont épp ezért szeretem annyira a figuráját

– fejtette ki Gigi, aki ha úgy hozná az élet, Samhez és Cathez hasonlóan szívesen vigyázna gyerekekre.

Gigi szívesen lenne bébicsősz

Nem vagyok egy elveszett lélek, így ha megszorulnék, bármilyen munkát elvállalnék, akár a gyermekfelügyeletet is. Imádom a kicsiket, már vigyáztam az unokatestvérem kisbabájára, és nagyon élveztem az anyáskodást. Külföldön is boldogan kipróbálnám magam, ez a nyelvtanulásban is sokat segíthet

– mondta el Gigi, hozzátéve, hogy reméli, néhány év múlva már a saját gyermekét dajkálhatja.

Ariana Grande (Fotó: Red Lemon Média)

Ariana Grandénak Radics Gigivel ellentétben egyelőre nincsenek ilyen jellegű tervei, az énekesnő egy interjúban ráadásul azt is elmondta, ő bizony a bébiszitterek réme volt gyerekkorában. 

Amikor kislány voltam, rettenetesen viselkedtem a bébiszittereimmel. 4-5 éves lehettem, amikor egyszer egy műanyag szőnyeget tettem a padlóra, ráültettem az akkori bébicsőszömet, és bekötöttem a szemét. Ő hagyta, mert azt gondolta, ez egy játék. Ezután hoztam egy nagy vödör vizet és ráöntöttem a fejére, majd kinevettem. Éppen nálunk volt egy barátnőm is, akit szintén rávettem, hogy segítsen a rosszalkodásban. Ma már nagyon szégyellem magam ezért

–vallotta be Ariana, akit most egy egész hétvégén keresztül nézhetnek a rajongók hazánk legnépszerűbb gyerekcsatornáján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek