Starity

Könnyeivel küzdött a Saturday Night Live színpadán Demi Lovato

2015. október 20. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kritikusok a Saturday Night Live valaha volt egyik legjobb előadásának ítélték a 23 éves énekesnő produkcióját.

hirdetés
Könnyeivel küzdött a Saturday Night Live színpadán Demi Lovato
Fotó: Demi Lovato / Instagram

A Saturday Night Live hétvégi epizódja több okból kifolyólag is emlékezetes marad, ugyanis ebben a részben tért vissza a súlyos balesetéből felépülő Tracy Morgan, ami miatt óriási figyelem övezte az egész adást. Ez jól jött Demi Lovato számára is, aki a műsor zenei vendége volt, és egyáltalán nem félt kiereszteni a hangját.

Elsőként a Cool For The Summer és a Confident áthangszerelt egyvelegével állt színpadra, majd egy gyors ruhacsere után a Stone Cold című balladájával búcsúzott a nézőktől, amit csupán egy szál zongora kíséretében adott elő, óriási szenvedéllyel és érzelmekkel.

Az előadás a kritikusoktól temérdek pozitív értékelést kapott, amiről vasárnap reggel a Vanity Fair riporterének a következőt mondta.

A reakciók egyszerűen elképesztőek. Megtisztelve érzem magam, hogy át tudtam adni a dalból sugárzó érzelmeket.

Lovato a közösségi oldalakon is rengeteg üzenetet kapott – többek között párjától, Wilmer Valderramatól – így nem győzött hálálkodni Twitter-oldalán is.

El vagyok árasztva szeretettel. Köszönöm, srácok. És @laleh, veled írtam a Stone Cold-ot, szóval nélküled a múlt este nem lehetett volna számomra ilyen emlékezetes pillanat. Köszönöm. Szeretlek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek