Starity

Kínos helyzetbe került fellépés közben Britney Spears

2015. október 20. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ruhája a Las Vegas-i fellépésen mondta be az unalmast, ám Britney profin kezelte a helyzetet, nem úgy mint táncosai.

hirdetés

Míg nemrégiben a Little Mix fellépésén megesett bakiján nevettünk, amiről sokan úgy tartották, hogy profi előadótól nem illik az ilyesmi; addig Britney Spears megmutatta a minap, hogyan kell egy fellépésen megesett bakit profihoz méltón kezelni. A szőkeség ugyanis Las Vegasban adott fellépést, amikor a 3 című szerzemény előadása közben lecsúszott a ruháját összefogó cipzár a hátán. Az énekesnő azonban egy percig sem jött zavarba, úgy tett, mintha csak a show része lenne a közjáték, és semmi sem történt volna.

Táncosai viszont kétségbeesetten próbálták felráncigálni a zipzárt a popikon hátán, ám többszöri nekifutásra sem sikerült. Jobban tették volna, ha kínlódás helyett hozzá sem nyúlnak, úgy talán fel sem tűnt volna senkinek a ruhabaki. A dal végeztével Britney lerohant a színpadról, néhány perc múlva pedig folytatódott is a műsor. A videóban 1:20 körül kezdődik a történet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek