Starity

Nem mindennapi meglepetésben volt része Ushernek a születésnapján

2015. október 20. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 14-én ünnepelte 37. születésnapját az énekes, ám azóta is kapja a jókívánságokat tartalmazó üzeneteket.

hirdetés

A Fehér Házban tett látogatást a minap Usher, ám igencsak meglepődött, amikor az őt köszöntő elnök úr, Barack Obama és felesége, Michelle egy gyönyörű születésnapi tortával érkeztek a fogadására, és elénekelték neki a Boldog szülinapot! című dalt.

A különleges élményről videó is készült, melyet a következő szavak kíséretében osztott meg az énekes a közösségi médián keresztül:

Szóval, ez valóban megtörtént egyik este... Az elnök úr és a First Lady elénekelték nekem a Boldog szülinapot! című dalt, és én is megörvendeztettem őket egy előadással. Nem is lehetnék hálásabb ezért a pillanatért, és a rendgeteg születésnapi jókívánságért, melyet a világ minden pontjáról kapok. Köszönöm szépen!

 
Happy Birthday from POTUS & FLOTUS

So this really happened the other night...... The President and First Lady sang me Happy Birthday at The White House & I got to perform for them. I couldn’t be more grateful for this moment and all of the birthday wishes from everyone. THANK YOU!!!!! #Blessed #OlderWiser

Szerző: Usher, 2015. október 17.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek